Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yukarı Kocayatak İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 2427297515
Belgegeçer : 02427297515 16
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yukarikocayatakiho.meb.k12.tr
Adres : YUKARIKOCAYATAK MAH. MERKEZ KÜMESİ KÜME EVLERİ NO 1 İÇ KAPI NO 1 SERİK / ANTALYA
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :5
Öğrenci :79
Derslik :3
Kütüphane Kitap Sayısı :910
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim görülmektedir.
Saatler : Dersler sabah 08.30´da başlar, 15.05´te biter.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İmam hatip öğrencilerine alan dersi olarak Arapça yanında ağırlıklı olarak ingilizce dersleri okutulmaktadır.
Isınma : Isınma klima ile sağlanmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz ana yola 3 km uzaklıktadır.Ana yoldan sürekli Antalya Serik minibüsleri geçmektedir. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 24 km, ilçe merkezine 15 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :